GKK HOME

Over het Goylants Kamerkoor

Het in 1967 opgerichte koor bestaat uit een hechte groep van rond de 25 geoefende zangers die wekelijks op maandagavond repeteert. Van oorsprong onder de naam Hilversumse Cantorij ontwikkelde het koor zich de afgelopen 25 jaar tot een volwaardig kamerkoor met een breed repertoire aan wereldlijke en kerkelijke muziek, zowel a-capella als met instrumentale begeleiding. Er wordt zowel in deze kleine bezetting gezongen als - voor specifieke projecten – aangevuld uit een pool van projectzangers. Klik hier voor meer informatie over de projectaanpak en de procedure om projectlid te worden.

Na de jarenlange samenwerking met dirigent Bas Halsema gaan we vanaf 1 september 2023 verder onder leiding van Bas Groenewoud.

KOOR

DIRIGENT

LEDEN

REPERTOIRE